Monday, 20 June 2011

MARI MENGUNDI!!

QYRN DISHDUSH, SOLEHAH, ZAIDI & SAYA SENDIRI TERKECUALI DARIPADA MENGUNDI. TQ






SALAM BLOGGER & SALAM 1 MALAYSIAAAAA! :)




Mesti ramai yang tertanya-tanya kan tentang perkembangan T-Shirt untuk Blogger PMU. Haa. Ni nak bagi tau sikit, oleh kerana banyak design2 yang diterima daripada blogger yang cukup creatif ni puji diri :P , kami mengalami kesulitan *cewah!* untuk memilih design mana yang dipilih untuk digunakan di bahagian DEPAN T-Shirt tu nanti. Jadi kami bagi peluang kepada ahli-ahli Blogger PMU sendiri memilih yang menjadi pooojaan hati anda. Okay? Ni nah design dia



DESIGN NO. 1




DESIGN NO. 2




DESIGN NO. 3




DESIGN NO. 4




DESIGN NO. 5




DESIGN NO. 6




DESIGN NO. 7




DESIGN NO. 8




DESIGN NO. 9




polls & surveys





DESIGN BELAKANG YANG SUDAH SIAP  :)
p/s: hanya SATU undian setiap seorang dibenarkan :)
-seypul-

9 comments:

Anak Gemilang said...

dsign no 6 kck. simple jak.. hehe.. mun ada logo pmu.. gk best. hehe

zedy@gd said...

cney nak letak logo PMU ya ow? tepi nma PMU ya ka? ^^

MeMenxx said...

design no 7 lagi cantek!!

mohdazzarul said...

design 1 and 2 kacak tapi lebih prefer design 1 ya. design 3 lebih kurang sama dgn design belakang.kacak tapi kurang menarik.4 and 5 lebih kurang sama juak.sama juak 6 dgn 7 and 8 dgn 9.hanya mengomen :)

seypuL said...

Thanks untuk semua komen2 anda! Admin pun gik pening palak mok pilih. hahaha. terus aktif! -admin-

misszuleikha said...

sorry guys, p design no 3 ada error kit.. and just want to ask, mun pake official logo PMU ya x pelu mintak izin lok ka? pernah ada kes dolok ba.. just takut org jadikan issue.. u know~ erm.. pa gik owh, semua simple semua nice but I'll vote design no *tut*! hahahaha.. congrats n thanks for ur efforts :D

♥ solehah ♥ said...

aok.mena ya zarull design 1 kacak oh.hahaha!

Angelo said...
This comment has been removed by the author.
Angelo said...

soalan: ktkorg dah decide ka bju nok ney menang tok??bila dapat tmpah?